Samenwerking

Wij staan altijd open voor samenwerking, omdat wij vinden dat je samen sterker staat dan alleen. Wij hebben contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Als u een samenwerking met ons ziet zitten, kunt u altijd contact opnemen via het telefoonnummer +31 (0)6 12 53 58 27 of via info@dietistenpraktijklieke.nl. De verwijsbrief van Diëtistenpraktijk Lieke vindt u hier.

Verder werkt Diëtistenpraktijk Lieke samen met verschillende organisaties.

Therapiepunt Echt
Elke discipline heeft zijn of haar eigen kwaliteiten. De diëtetiek richt zich vooral op de samenhang tussen voeding en het lichaam. Maar ook o.a. de beweging, het slikken, het psychische gedeelte speelt natuurlijk mee hoe iemand eet of drinkt. Therapiepunt is een samenwerkingsverband met meerdere disciplines waaronder: fysiotherapie Engels, Ergotherapie Vranken, Profound Bekkenfysiotherapie, Logopedie Slot-Moolhuijsen. Omdat samenwerking ons alleen maar sterken maakt.
Neem een kijkje op de website.

 

Fysiotherapie Göttgens Kienhuis Pfenning
Sinds maart hebben wij een nieuwe locatie erbij, namelijk in de praktijk van fysiotherapie Göttgens Kienhuis Pfennings. In deze praktijk wordt samengewerkt met o.a. fysiotherapeuten, psychologen, ergotherapeuten, logopedisten.
Neem een kijkje op de website.

 

 

RiskCare
RiskCare GGZ is een samenwerkingsverband van professionals, die zich bezig houden met de behandeling van eetstoornissen, waaronder ernstige en morbide obesitas.
Het behandelprogramma bestaat uit de onderdelen gedrag, beweging en voeding en wordt uitgevoerd door een multidisciplinair team, bestaande uit een psychiater, een GZ-psycholoog en/of Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, een internist, een fysiotherapeut en/of bewegingsdeskundige en een diëtiste, die steeds multidisciplinair met elkaar overleggen over de behandeling en begeleiding.
Neem een kijkje op de website.

Verder staan wij vermeld op meerdere websites, o.a. www.dietist-info.nl.