Samenwerking

Wij staan altijd open voor samenwerking, omdat wij vinden dat je samen sterker staat dan alleen. Wij hebben contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars en vanaf 1 april 2017 gaat ons contract met Meditta van start. Als u een samenwerking met ons ziet zitten, kunt u altijd contact opnemen via het telefoonnummer +31 (0)6 12 53 58 27 of via info@dietistenpraktijklieke.nl. De verwijsbrief van Diëtistenpraktijk Lieke vindt u hier.

Verder werkt Diëtistenpraktijk Lieke samen met verschillende organisaties.

Fysiotherapie Engels – te Echt
Fysiotherapie Engels is een praktijk met meerdere fysiotherapeuten die verschillende specialisaties hebben. Naast een diëtist werkt de praktijk samen met een logopedist, ergotherapeut en een ontwikkelcoach. Goede samenwerken met verschillende paramedici maakt de behandeling alleen maar sterker.

 


Echt Gezond – Gezondheidsbar in Echt
foto van Echt Gezond.

Echt Gezond is de enige gezondheidsbar in Echt. Hier kun je allerlei verschillende gezonde producten kopen, zoals smoothies, salades en yoghurtbowls. De praktijkruimte van Diëtistenpraktijk Lieke is in deze gezondheidsbar gevestigd. De combinatie van een gezondheidsbar en een diëtist is een heel nieuw concept. De cliënten van Diëtistenpraktijk Lieke en de klanten van Echt Gezond hebben beide een belangrijk ding gemeen; ze willen een gezondere leefstijl ontwikkelen. Door onze samenwerking krijgen ze van ons advies, en worden er gezonde producten aangeboden vanuit Echt Gezond. Een goede combinatie dus! Meer informatie? Kijk op de website van Echt Gezond.

 

 

Nederlandse Obesitas Kliniek – Heerlen

Afbeeldingsresultaat voor nederlandse obesitas kliniekDe Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) is de grootste en meest gespecialiseerde zelfstandige kliniek in Nederland voor de behandeling van mensen met ernstig overgewicht, ook wel morbide obesitas. Een aandoening die bestaat uit meer dan alleen overgewicht. Morbide obesitas gaat zonder uitzondering gepaard met fysieke en psychische klachten. Ook de wijze van ontstaan wordt beïnvloed door verschillende factoren gedurende een lange periode. Diëtistenpraktijk Lieke werkt samen met de NOK, door cliënten te ontvangen die een documentatie nodig hebben voor het traject door te zetten. Hierdoor hebben wij veel ervaring met het begeleiden van het afvaltraject bij (morbide) obesitas. Voor meer informatie, kijk op de website van de Nederlandse Obesitas Kliniek.