Traybake met zalm en aardappels

Een ideale uitvinden voor mensen die snel, makkelijk en gezond willen eten.. de traybake! Je snijd de groente en zetmeel bron, husselt deze door elkaar met olie en wat kruiden, voegt (mogelijk later) de eiwitbron toe en voilà, het gerecht is klaar.
Ingrediënten (voor 2 personen):
o 2 mootjes zalm
o 1 courgette
o 1 rode paprika
o 300 gram aardappels (vastkokend)
o 2 teentjes knoflook
o Kruiden: oregano, basilicum, dille
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
2. Was de groente, verwijder de zaadlijst uit de paprika en snijd deze in reepjes. Snijd ook de courgette, maar deze in driehoekjes.
3. Schil de aardappel en snijd deze in blokjes.
4. Meng de groente en aardappel met 2 eetlepels olie, 2 uitgeperste teentjes knoflook en de kruiden naar smaak. Leg deze op de bakplaat.
5. Ondertussen besmeer je de zalm met een klein beetje olie en wat dille.
6. Laat de groente en aardappel ongeveer 20 minuutjes bakken. Voeg hierna de zalm toe.
7. Laat het geheel nog ongeveer 10 minuutjes in de oven en jouw maaltijd is klaar!