Online voedingsadvies

Bent u benieuwd hoe uw voedingspatroon er uit ziet? Wilt u graag weten wat u zou kunnen verbeteren en wat u juist goed doet? Uw leefstijl en dan vooral uw voedingspatroon worden professioneel onder de loep genomen. Hierbij wordt rekening gehouden met uw voedings- en beweegpatroon, maar ook met wat uw doelen zijn (bv. afvallen, meer ijzer binnen krijgen i.v.m. een ijzer tekort of een beter inzicht van uw voedingspatroon). U kan natuurlijk zelf op internet uw eigen voeding bijhouden, maar het lastige hierbij is dat je niet weet of dit klopt. Dit komt omdat niet alle bronnen even betrouwbaar zijn. Daarnaast kijkt Diëtistenpraktijk Lieke naar het totaal plaatje en krijgt u een volledig dietistisch advies. Wat houd dit precies in?

 – Berekening van uw voedingspatroon. Hierin komen het aantal kilocalorieën, koolhydraten, eiwit, vet, verzadigd vet en vezels terug. Daarnaast wordt gekeken of er eventuele tekorten zijn in de vitamines- of mineralen inname.
– Berekening van uw persoonlijke behoefte, op basis van uw lengte, gewicht en beweegpatroon.
– Op basis van het voedingspatroon en de vragenlijst wordt een advies gegeven, deze bestaat uit verbeterpunten en wat nu juist goed gaat.

Het online voedingsadvies is bedoelt voor mensen die graag meer willen weten over hun eigen voedingspatroon en of dit aansluit bij de behoefte. Iemand die een complexe vraag heeft of begeleid wil worden in een proces, raad ik aan om een afspraak te maken bij de diëtist. Dit kan bij diëtistenpraktijk Lieke door te bellen of te mailen. Het telefoonnummer en het mailadres kunt u vinden onder de contactgegevens. Het online voedingsadvies kost €50,- en kunt u opvragen door onderstaande stappen te volgen.

Procedure online voedingsadvies:

  • Stuur een mail naar info@dietistenpraktijklieke.nl met als onderwerp ‘aanvraag online voedingsadvies’.
  • Als wij uw mail hebben ontvangen krijgt u een mail terug met hierin een vragenlijst (van 1 A4 lang) die u dient in te vullen. Daarnaast dient u 3 dagen bij te houden wat u eet. Hiervoor heeft Diëtistenpraktijk Lieke een format voor ontwikkeld, die u helpt met het bijhouden van de voeding. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen na het ontvangen van uw aanvraag de vragenlijst en het format op te sturen.
  • Nadat u deze bestanden heeft ontvangen maakt u de €50,- over naar bankrekeningnummer NL93 KNAB 0255 7282 55 t.n.v. Diëtistenpraktijk Lieke. Belangrijk: geef deze geldoverdracht de titel ‘aanvraag online voedingsadvies’ bij het onderwerp.
  • Zodra wij uw geld ontvangen hebben, streeft Diëtistenpraktijk Lieke ernaar om binnen 5 werkdagen het online voedingsadvies op te sturen naar uw mailadres.
  • Mocht Diëtistenpraktijk Lieke wegens omstandigheden het niet halen om binnen deze 5 werkdagen het advies te geven, dan krijgt u dit zo tijdig mogelijk te weten. In de vakantieperiode wordt geen online voedingsadvies gegeven. Indien u het voedingsadvies aanvraagt in de vakantieperiode, krijgt u automatisch een mail terug.

Bent u niet tevreden over uw online voedingadvies? Mail dan naar info@dietistenpraktijklieke.nl en vermeld in deze mail waarom u niet tevreden bent. Dan gaan we samen op zoek naar een oplossing. Daarnaast zijn feedbackpunten (zowel positief als negatief) altijd welkom! Diëtistenpraktijk Lieke staat open voor verbeterpunten, zodat de diensten alsmaar verbeterd kunnen worden.