Penne met zalm en mosterd roomsaus

Penne met zalm en mosterd roomsaus

Zalm met mosterd roomsaus, een heerlijke combinatie!

Ingrediënten 2 porties

  • 1 mootjes zalm
  • 120 gram volkoren penne (of spaghetti)
  • 1 teentje knoflook
  • 250 gram champignon
  • 1 ui
  • 1 prei
  • 125 ml zure room
  • 1 eetlepel mosterd
  • (verse) peterselie

Hoe maak je het?
1. Kook de penne volgens de verpakking.
2. Ondertussen snij je de ui in kleine blokjes, de prei in ringen en de champignon in partjes. Spoel de prei en champignon goed af.
3. Fruit de ui en uitgeperste knoflook. Als deze glazig is, voeg de overige groente toe.
4. Bak de zalm ondertussen gaar.
5. Als de groente en penne gaat zijn, voeg je ze bij elkaar. Meng het geheel met de room en mosterd, totdat ook deze voldoende warm zijn.
6. Als alle componenten gaar zijn, strooi je er wat peterselie overheen. Eet smakelijk!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *