Samenwerking

Wij staan altijd open voor samenwerking, omdat wij vinden dat je samen sterker staat dan alleen. Wij hebben contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Als u een samenwerking met ons ziet zitten, kunt u altijd contact opnemen via het telefoonnummer +31 (0)6 12 53 58 27 of via info@dietistenpraktijklieke.nl. De verwijsbrief van Diëtistenpraktijk Lieke vindt u hier.

Verder werkt Diëtistenpraktijk Lieke samen met verschillende organisaties.

Therapiepunt Echt
Elke discipline heeft zijn of haar eigen kwaliteiten. De diëtetiek richt zich vooral op de samenhang tussen voeding en het lichaam. Maar ook o.a. de beweging, het slikken, het psychische gedeelte speelt natuurlijk mee hoe iemand eet of drinkt. Therapiepunt is een samenwerkingsverband met meerdere disciplines waaronder: fysiotherapie Engels, Ergotherapie Vranken, Profound Bekkenfysiotherapie, Logopedie Slot-Moolhuijsen. Omdat samenwerking ons alleen maar sterken maakt.
Neem eens een kijkje op de website.

De Praktijk
Wij werken ook samen met ‘de Praktijk’. We werken hier met verschillende disciplines in een gezamenlijk gebouw, waardoor de lijntjes kort worden gehouden. In 2021 zijn wij naar buiten getreden met een gezamenlijke naam: de Praktijk.
 In deze praktijk wordt samengewerkt met o.a. fysiotherapeuten, psychologen, ergotherapeuten, logopedisten.
Neem eens een kijkje op de website.

RiskCare
RiskCare GGZ is een samenwerkingsverband van professionals, die zich bezig houden met de behandeling van eetstoornissen, waaronder ernstige en morbide obesitas.
Het behandelprogramma bestaat uit de onderdelen gedrag, beweging en voeding en wordt uitgevoerd door een multidisciplinair team, bestaande uit een psychiater, een GZ-psycholoog en/of Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, een internist, een fysiotherapeut en/of bewegingsdeskundige en een diëtiste, die steeds multidisciplinair met elkaar overleggen over de behandeling en begeleiding.
Neem eens een kijkje op de website.

Diëtistenpraktijk Sjerty Peeters
Wij werken ook nauw samen met Diëtistenpraktijk Sjerty Peeters. Deze praktijk is gespecialiseerd in mensen waarbij voeding een obsessie is geworden. Elke dag opnieuw het voornemen om minder te eten, dagelijks op de weegschaal staan, lijnen en mogelijk juist weer aankomen (het jojo effect). De praktijk is gespecialiseerd om weer controle te krijgen en te zorgen dat eten minder een obsessie wordt. Wij werken samen met de praktijk en zijn 2 dagdelen per maand aanwezig op de praktijk om te ondersteunen in de spreekuren.
Neem eens een kijkje op de website.

Kinderteam Gezondheidscentrum Munstergeleen
In samenwerking met orthopedagoog Britt Hendriks en kinderfysiotherapeut Janne Schmeitz worden kinderen met overgewicht in samenwerking behandeld. Iedere professional heeft haar eigen specialiteit. Door de kwaliteiten te bundelen en goed samen te werken, kan een zo effectief mogelijke behandeling worden aangeboden. Kinderen met overgewicht, obesitas en/of eetproblematiek kunnen zich aanmelden of worden doorverwezen naar ons programma. Het programma is mede opgericht door diëtiste Ans Krekels.
Neem eens een kijkje op de website.

Verder staan wij vermeld op meerdere websites, o.a. www.dietist-info.nl.