Volkoren orzo met kippendij

Volkoren orzo met kippendij

Een ideaal gerecht wanneer je weinig tijd hebt.. de orzo met kippendij! Door de kip en kaas bevat dit gerecht een hoge hoeveelheid eiwit. Dit, in combinatie met de spinazie, zorgt natuurlijk voor een ijzersterk gerecht.   

Ingrediënten voor 2 personen:
o 120 gram volkoren orzo
o 200 gram kippendij
o 300 gram spinazie
o 1 ui
o 1 knoflook
o 1/2 tablet bouillon
o 30 gram geraspte kaas
o 1/2 eetlepel paprikapoeder

Bereidingswijze:
1. Kook de orzo in een halve liter bouillon.
2. Ondertussen pel je de ui en knoflook en snij/pers je deze in kleine stukjes. Snijd ook alvast de kippendij in wat grovere stukken.
3. Fruit de knoflook en ui. Voeg hierna de kippendij en paprikapoeder toe.
4. Was de spinazie goed en voeg ook deze toe aan het kippen-ui mengsel.
5. Als de orzo gaar is, voeg je ook deze toe aan het geheel.
6. Gebruik de kaas ter garnering. Eet smakelijk!

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *