Noodles met tempeh

Benodigdheden voor 4 porties:

  • 300 gram ongekookte noodles
  • 400 gram tempé
  • 1 broccoli
  • 400 gram champignon
  • 1 winterpeen
  • 1 kleine rode peper
  • 2 eetlepels groene currypasta
  • 80 ml Griekse yoghurt (0-2% vet)
  • 1 limoen

Bereidingswijze:

  1. Kook de noodles zoals staat aangegeven op de verpakking.
  2. Snij de broccoli en kook de roosjes ca. 8 minuten.
  3. Verwijder de buitenkant van de winterpeen met een dunschiller en snij deze in kleine blokjes. Laat deze aanbakken in een wokpan met olie.
  4. Ondertussen snij je de champignon, rode peper en tempé in kleine blokjes en voeg je deze toe aan de pan met wortel. Laat het geheel goed gaat worden.
  5. Als ook de noodles en broccoli gaar zijn, voeg je deze toe aan de wokpan. Voeg ook de currypasta en Griekse yoghurt toe en meng het geheel goed door elkaar. Laat het nog 2 minuutjes warm worden op klein vuur.
  6. Vlak voordat je de noodles serveert, gebruik je het sap van 1 limoen om het geheel nog net wat extra smaak te geven. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *