Stoofpotje met kippendij
Een stoofpotje met kippendij en rijst is altijd een goed idee. Een heerlijk kleurrijk gerecht om van te smullen!
Ingrediënten voor 2 porties:
- 2 kippendijen
- 150 gram (ongekookte) zilvervliesrijst
- 3 puntpaprika’s
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 3 gram paprikapoeder
- Peper
- Peterselie
Bereidingswijze:
- Kruid de kippendij met de paprikapoeder en een klein beetje peper. Braad deze aan in een hapjespan.
- Ondertussen pel je de ui en snij je deze in grote stukken. Ook de paprika maak je schoon en snij je in stukken. Voeg deze toe aan de pan met de kippendij.
- Doe een klein scheutje water in de pan en doe een deksel op het geheel. Laat dit min. 30 minuutjes sudderen.
- Ondertussen kook je de rijst.
- Als het kippendij mengsel klaar is, kun je deze – samen met de rijst – serveren. Maak af met een beetje peterselie. Eet smakelijk!