Vispannetje

Ingrediënten voor 2 porties:

  • 2 kabeljauwfilets
  • 2 bospenen
  • 1 prei
  • 1 paprika
  • 125 ml zure room
  • 1 plak 30+ kaas
  • 1 teentje knoflook
  • Zout
  • Dille

 

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij hierna de kabeljauwfilet in kleine blokjes en bak deze in de pan. Ondertussen pers je een teentje knoflook en fruit deze in de pan. Snij de overige groente klein en voeg deze toe aan de pan met het teentje knoflook. Als de groente  en vis gaar zijn gebakken voeg je ze bij elkaar in één pan, en voeg je de room toe. Breng op smaak met zout en dille naar smaak. Schud het geheel in een ovenschaal en voeg de kaas toe door deze in strookjes te snijden. Je kunt er ook voor kiezen om geraspte kaas te nemen. Laat het geheel voor 15 minuten in de oven grillen en je vispannetje is klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *