Noedelsoep met tofu

Noedelsoep met tofu

Deze soep is heerlijk gevuld met groente, tofu en noedels. Het volstaat dus als een volledige maaltijd, boordevol vitamines, mineralen, eiwitten én vezels.

Ingrediënten voor 2 porties:

  • 500 ml bouillon (gebruik eventueel Na- bouillonblokje)
  • 200 gram tofu
  • 80 gram volkorennoedels
  • 1 stronk paskoi
  • 200 gram champignon
  • 1 stronkje bosui
  • 1 klein schijfje gember (naar smaak)
  • 1 kleine chilipeper

Bereidingswijze:

  1. Snij de champignon en paksoi in schijfjes en de tofu in blokjes.
  2. De gember snij je in fijne blokjes en peper in kleine schuifjes. Fruit dit aan voor ca. 2 minuten in een wokpan in één eetlepel olie.
  3. Voeg dan de tofu toe en wok dit ongeveer 2 minuten mee. Hierna voeg je de bouillon toe.
  4. Na ongeveer 4 minuten voeg je de volkorennoedels toe. Laat nog ongeveer 6 minuten gaar worden.
  5. Als laatste voeg je wat bosui naar smaak toe. En dan is de soep klaar om te eten!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *