Witvis met geroosterde groente

Witvis met geroosterde groente

Met dit recept kun je natuurlijk eindeloos variëren. Variëren in groente, variëren in de vissoort, maar ook variëren in de zetmeelcomponent. Zelf vond ik deze combinatie erg lekker!

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 2 mootjes tilapia
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 100 gram linzenrijst / zilvervliesrijst
  • 1 teentje knoflook
  • ½ eetlepel paprikapoeder
  • ½ eetlepel komijn
  • ½ eetlepel dille
  • ½ theelepel chilipoeder  

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden, boven- en onderwarmte.
  2. Snij de courgette en aubergine in plakjes. Meng dit met de olijfolie, een uitgeperst teentje knoflook, de paprikapoeder, komijn en chilipoeder. Leg de groente op een bakplaat en laat ca. 20 minuten gaar worden in de oven.
  3. Ondertussen kook je de rijst.
  4. Ook bak je de vis gaar. Strooi de dille hier over heen.

Breng alle componenten bij elkaar en eet smakelijk!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *