Bloemkoolpuree

Bloemkool puree i.p.v. aardappelpuree. Een handige manier om minder calorieën, minder koolhydraten én meer groente binnen te krijgen!

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 1 middelgrote bloemkool
  • 100 ml Griekse Yoghurt 10% vet
  • Knoflookpoeder
  • Peper, zout
  • Kerrie

Bereidingswijze:

  1. Snij de bloemkool in roosjes en laat deze ca. 15 minuutjes koken, zodat deze goed gaat kan worden.
  2. Voeg de Griekse yoghurt toe. Er is bewust gekozen voor volle Griekse yoghurt, om het geheel lekker smeuïg te krijgen.
  3. Stamp het geheel tot een puree
  4. Als laatste voeg je de knoflookpoeder, kerriepoeder, zout en peper toe naar smaak en voilà, een heerlijke puree!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *