Kipcurry met snijbonen

Benodigdheden voor 2 personen:

  • 200 gram kipfilet
  • 150 gram zilvervliesrijst
  • 200 gram peultjes
  • 200 gram bloemkool
  • 2 tomaten
  • 200 ml Griekse yoghurt
  • 2 eetlepels gele currypasta of zelfgemaakte currypasta 

 

Bereidingswijze:

  1. Maak de kipfilet schoon en snij deze in blokjes. Bak de kip in de pan.
  2. Ondertussen maak je de bloemkool en snijbonen schoon, snij je deze in kleine roosjes/plakjes en laat deze gaar koken.
  3. Kook ook de rijst gaar, volgens de verpakking.
  4. Als alle componenten gaar zijn, voeg je ze bij elkaar. Snij de tomaten in plakjes en voeg deze als laatste toe, zodat ze hun bite niet verliezen.
  5. Voeg de currypasta en Griekse yoghurt toe en je curry is klaar!

 

TIP: je kunt de curry ook met brood serveren i.p.v. rijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *